Διαβάστε τα τελευταία νέα της Sun infomedia.

Σύστημα παρακολούθησης συνδρομών στον Πολιτιστικό και Αθλητικό οργανισμό του Δήμου Ηλιούπολης

Η H Sun infomedia σε συνεργασία με την Ιnfokey εγκατέστησε και συντηρεί στον Δήμο Ηλιούπολης την εφαρμογή παρακολούθησης των συνδρομών των πολιτών που συμμετέχουν σε προγράμματα του Δήμου.

Περισσότερα...

Το νέο IlioupolisOnline.gr

Αλλαγή πλατφόρμας και μετάπτωση του περιεχομένου από το παλιό στο νέο λογισμικό, προχώρησε η SunInfomedia για το διαδικτυακό τόπο ilioupolisonline.gr.

Περισσότερα...

Μουσική για θεατρική παράσταση

Η πολιτιστική ομάδα 'Ταξιδευτές' για το έργο Όλοι εκείνοι', ήθελε την σύνθεση πρωτότυπης μουσικής  για να καλύψει τα κενά μεταξύ των επεισοδίων, αλλά και να τονίσει σημαντικά μέρη του έργου.

Περισσότερα...

Χειροτεχνείον e-shop

O Γιάννης Τσικουράκης είναι ενας πολύ καλός χειροτέχνης και δημιουργεί ίσως τα καλύτερα άλμπουμ φωτογραφιών με ζωγραφική σε ξύλο και υψηλής ποιότητας χαρτί.

Περισσότερα...

Νέος σύγχρονος ιστοτόπος και email του ΣΠΑΥ - spay.gr

Με επιτυχία η Sun infomedia ολοκλήρωσε την αναβάθμιση του διαδικτυακού τόπου του Συνδέσμου προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (Σ.Π.Α.Υ) παρέχοντας στον οργανισμό ένα σύγχρονο, εύκολα  περιηγήσιμο και εμπλουτισμένο με media περιεχόμενο τόπο.

Περισσότερα...

Στοιχεία επικοινωνίας - Υποστήριξη

Sun infomedia - Γρηγόρης Σαϊτάς
Ελευθερίου Βενιζέλου 149,
16341 Ηλιούπολη, Αθήνα - Ελλάδα
Τηλ. 210 9943533
Κιν.  6945 902504
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ,Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
website: www.suninfomedia.gr