Λύσεις για δημόσιους και μη οργανισμούς

Η αποτελεσματική και ευέλικτη οργάνωση των υπηρεσιών καθώς και η επικοινωνία και ενημέρωση των πολιτών αποτελούν καταλυτικά στοιχεία για τη λειτουργία ενός σύγχρονου οργανισμού όπως είναι οι δήμοι , οι περιφέρειες, δημόσιοι οργανισμοί, ιδρύματα, μη κερδοσκοπικές κ.ά στην ψηφιακή εποχή.

Η Sun infomedia, σε συνεργασία (όπου χρειάζεται) με ένα επιλεγμένο δίκτυο εξειδικευμένων επαγγελματιών και εταιρειών, έχει την δυνατότητα να υλοποιήσει καινοτόμα έργα πληροφορικής και διαδικτύου. Οι μελέτες και η συμβουλευτική για νέα έργα, η ψηφιακή διαχείριση και διακίνηση εγγράφων με ηλεκτρονικές υπογραφές, η συντήρηση και αναβάθμιση του εξοπλισμού και των εφαρμογών γραφείου, η ενσύρματη ή ασύρματη δικτύωση, η δημιουργία ασύρματων σημείων ελεύθερης πρόσβασης, η κατασκευή διαχείριση και συντήρηση διαδικτυακού τόπου και διαχείριση των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας εκτός οργανισμού, η εγκατάσταση καμερών παρακολούθησης, η δημιουργία και διανομή διαφημιστικών εντύπων, η δημιουργία διαδικτυακών και ραδιοφωνικών διαφημίσεων, η δημιουργία και επεξεργασία βίντεο, η online προβολή εκδηλώσεων στο διαδίκτυο, είναι ένα μέρος από τις υπηρεσίες που μπορείτε να αναθέσετε στην Sun infomedia, αν θέλετε να έχετε σοβαρό και αξιόπιστο αποτέλεσμα που να αναβαθμίσει την εσωτερική λειτουργεία του οργανισμού αλλά και τις υπηρεσίες και την προβολή του στην κοινωνία.

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

• Αναβάθμιση / εκσυγχρονισμός και εμπλουτισμός του περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων
• Εγκατάσταση/ αναβάθμιση/ συντήρηση γεωγραφικών συστημάτων πληροφοριών (GIS) και  συστημάτων πυροπροστασίας
• Εγκατάσταση και συντήρηση ενσύρματων και ασύρματων (wi-fi) δικτύων
• Εγκατάσταση συστημάτων υποβολής online αιτήσεων σε δημοτικά προγράμματα  (πχ. κολυμβητήριο, πολιτιστικά εργαστήρια, σεμινάρια, βρεφονηπιακοί σταθμοί)
• Εγκατάσταση συστημάτων παρακολούθησης συνδρομών και πληρωμών
• Αναβάθμιση συστήματος για  online δανεισμό από τη δημοτική βιβλιοθήκη
• Συστήματα ηλεκτρονικών εισιτηρίων για φεστιβάλ
• Συστήματα επικοινωνίας με πολίτες ( φόρουμ διαβούλευσης, chat, υποβολή αιτημάτων)
• Συστήματα εσωτερικής ηλεκτρονικής διακίνησης εγγράφων
• Διασφάλιση όλων των δεδομένων του οργανισμού με τη δημιουργία αυτοματοποιημένης λήψης αντιγράφων ασφαλείας
• Προμήθεια- συντήρηση Η/Υ και εφαρμογών
• Εγκατάσταση έξυπνων καμερών και ανάληψη  παρακολούθησης
• Εγκατάσταση και λειτουργία δημοτικού διαδικτυακού ραδιοφώνου
• Απευθείας μετάδοση συνεδριάσεων δημοτικού συμβουλίου
• Δημιουργία ενημερωτικών βίντεο, κ.α..

Έντυπα και διανομή διαφημιστικού υλικού

Μπορεί όλος και περισσότερος κόσμος να μπαίνει και να ενημερώνεται στο διαδίκτυο, το έντυπο υλικό όμως έχει ακόμη εξέχουσα θέση στη διαφημιστική ή ενημερωτική σας καμπάνια, ιδιαίτερα αν η δραστηριότητά σας είναι τοπικού χαρακτήρα.

Περισσότερα...

Υψηλού επιπέδου επιχειρησιακή συμβουλευτική και ανάλυση

Γιατί τα έργα τελικά παραδίδονται με πληθώρα ελλείψεων και δυσλειτουργιών; Η απάντηση είναι απλή: δεν έγινε σωστή μελέτη, ανάλυση απαιτήσεων και έλεγχος καλής λειτουργίας πριν την παράδοση του έργου. Ή πιό απλά: η συμβουλευτική σας ήταν ελλειπής και κατώτερη των προσδοκιών σας.

Περισσότερα...

Κατασκευή, αναβάθμιση και διαχείριση διαδικτυακού τόπου και email

Ο σχεδιασμός του διαδικτυακού τόπου του οργανισμού σας δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση αν θέλετε να πάρετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο σοβαρά. Πρέπει να είναι σχεδιασμένος σωστά, ελκυστικός, λειτουργικός, με ιδιαίτερα γραφικά, εύκολα πλοηγήσιμος να κρατά το ενδιαφέρον του επισκέπτη, αλλά και επεκτάσιμος ώστε να μπορείτε να ενσωματώσετε νέες λειτουργίες και υπηρεσίες.

Περισσότερα...

Στοιχεία επικοινωνίας - Υποστήριξη

Sun infomedia - Γρηγόρης Σαϊτάς
Ελευθερίου Βενιζέλου 149,
16341 Ηλιούπολη, Αθήνα - Ελλάδα
Τηλ. 210 9943533
Κιν.  6945 902504
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ,Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
website: www.suninfomedia.gr