Ο σχεδιασμός του διαδικτυακού τόπου του οργανισμού σας δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση αν θέλετε να πάρετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο σοβαρά. Πρέπει να είναι σχεδιασμένος σωστά, ελκυστικός, λειτουργικός, με ιδιαίτερα γραφικά, εύκολα πλοηγήσιμος να κρατά το ενδιαφέρον του επισκέπτη, αλλά και επεκτάσιμος ώστε να μπορείτε να ενσωματώσετε νέες λειτουργίες και υπηρεσίες.

Επίσης η αναέωση του περιεχομένου πρέπει να γίνεται σωστά, χωρίς ατέλειες, ώστε να είναι ελκυστικό για ανάγνωση.

Η Sun infomedia έχει μεγάλη εμπειρία στην μελέτη, κατασκευή, αναβάθμιση, διαχείριση και συντήρηση στατικών και δυναμικών διαδικτυακών τόπων καθώς και διαχείριση των email, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Οι κατασκευές δυναμικών διαδικτυακών τόπων στηρίζονται σε λογισμικό ανοιχτού κώδικα, στοιχείο που μειώνει σημαντικά το κόστος κατασκευής, αναβάθμισης και συντήρησης, ενσωματώνουν εύκολα νέες λειτουργίες, ενώ ένα ακόμη θετικό στοιχείο είναι οτι στηρίζονται απο μια μεγάλη κοινότητα προγραμματιστών.

Επιπλέον εφαρμόζονται όλες οι βέλτιστες πρακτικές ωστε όλο το περιεχόμενο του διαδικτυακού τόπου να είναι εύκολα αναγνωρίσιμο για τις μηχανές αναζήτησης (Search engine optimization).

Και για να μην ανησυχείτε, καθημερινά λαμβάνονται αντίγραφα ασφαλείας του ιστοτόπου και των email.

Στοιχεία επικοινωνίας - Υποστήριξη

Sun infomedia - Γρηγόρης Σαϊτάς
Ελευθερίου Βενιζέλου 149,
16341 Ηλιούπολη, Αθήνα - Ελλάδα
Τηλ. 210 9943533
Κιν.  6945 902504
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ,Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
website: www.suninfomedia.gr