Αν ο οργανισμός σας καταλαμβάνει μεγάλους χώρους, ή βρίσκεται σε πολλούς ορόφους, ή βρίσκεται σε περισσότερους από ένα χώρο, τότε η ασύρματη ή ενσύρματη δικτύωση είναι πλέον απαραίτητη.

Το προσωπικό θα έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιεί την ενσύρματη ή ασύρματη δικτύωση και οι επισκέπτες σας να χρησιμοποιούν το ασύρματο και πολλών σημείων δίκτυό σας. Υπάρχει όμως και περίπτωση που να θέλετε να συνδέσετε ασύρματα δύο ή περισσότερους απομακρυσμένους χώρους ή να προσφέρετε ελέυθερη πρόσβαση σε πολλαπλά σημεία σε μεγάλους ή κοινόχρηστους χώρους.

Σε κάθε περίπτωση εμπιστευτείτε την Sun infomedia να μελετήσει και να υλοποιήσει την καλύτερη και οικονομικότερη λύση που να καλύπτει τις σημερινές αλλά και με προοπτική για το μέλλον.

Στοιχεία επικοινωνίας - Υποστήριξη

Sun infomedia - Γρηγόρης Σαϊτάς
Ελευθερίου Βενιζέλου 149,
16341 Ηλιούπολη, Αθήνα - Ελλάδα
Τηλ. 210 9943533
Κιν.  6945 902504
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ,Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
website: www.suninfomedia.gr