Λύσεις για επαγγελματίες, καταστήματα και επιχειρήσεις

Η σωστή μηχανοργάνωση και η παρουσία και προώθηση των υπηρεσιών ή των προϊόντων σας στο διαδίκτυο είναι απαραίτητα στοιχεία που πρέπει να διαθέτει ένα σύγχρονο γραφείο ή μια επιχείρηση για να μπορέσει σήμερα να σταθεί απέναντι στον ανταγωνισμό.

Η Sun infomedia, σε συνεργασία (όπου χρειάζεται) με ένα επιλεγμένο δίκτυο εξειδικευμένων επαγγελματιών και εταιρειών, έχει την δυνατότητα να σας απαλλάξει από περιπέτειες και να σας εξασφαλίσει ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες σε όλο το φάσμα των εργασιών σας. Η εγκατάσταση και συντήρηση εξειδικευμένων για το αντικείμενό σας εμπορικών εφαρμογών και προγραμμάτων πελατολογίου, η συντήρηση και αναβάθμιση του εξοπλισμού και των εφαρμογών σας, η ψηφιακή διαχείριση εγγράφων, η ενσύρματη ή ασύρματη δικτύωση, η κατασκευή διαδικτυακού τόπου ή ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) και προώθηση της επιχείρησης σε κοινωνικά δίκτυα, η δημιουργία και διανομή διαφημιστικών εντύπων, η δημιουργία διαδικτυακών και ραδιοφωνικών διαφημίσεων, είναι ένα μέρος από τις υπηρεσίες που μπορείτε να αναθέσετε στην Sun infomedia, αν θέλετε να επιτύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα στην εργασία σας με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Ενημερωθείτε για όλες τις λύσεις που προσφέρει η Sun infomedia για το γραφείο ή την επιχείρησή σας.

Paperless office

Για ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον χωρίς ερμάρια, πήγαινε έλα για υπογραφές, με άμεση πρόσβαση σε οτιδήποτε και φιλικό στο περιβάλλον.

Περισσότερα...

Εγκατάσταση κεντρικού server - Αντίγραφα ασφαλείας

Εαν δεν είστε μόνος στο γραφείο, ή στην επιχείρησή σας απασχολείτε πολλά άτομα, τότε η εγκατάσταση ενός εξυπηρετητή (server) με δυνατότητα λήψης αντιγράφων ασφαλείας είναι απαραίτητη, ώστε όλα τα έγγραφα να βρίσκονται τακτοποιημένα και ασφαλή σε ένα μέρος και όχι στον υπολογιστή του κάθε στελέχους.

Περισσότερα...

Δημιουργία εντύπων και διανομή διαφημιστικού υλικού

Μπορεί όλος και περισσότερος κόσμος να μπαίνει και να ενημερώνεται στο διαδίκτυο, το έντυπο υλικό όμως έχει ακόμη εξέχουσα θέση στη διαφημιστική ή ενημερωτική σας καμπάνια, ιδιαίτερα αν η δραστηριότητά σας είναι τοπικού χαρακτήρα.

Περισσότερα...

Εμπορικές εφαρμογές και προγράμματα πελατολογίου

Είτε είστε γιατρός είτε έχετε γυμναστήριο είτε ωδείο ή ασκείτε εμπορική δραστηριότητα, ένα πρόγραμμα πελατολογίου η μία ολοκληρωμένη εμπορική εφαρμογή σας είναι απαραίτητα εργαλεία για να επικοινωνείτε ταχυδρομικά, τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά με την πελατεία σας, να προωθείτε τα νέα σας, να κρατάτε ιστορικό των πελατών σας, να τηρείτε τις πληρωμές, να έχετε καλύτερη εικόνα της επιχείρησης, και γενικότερα να κερδίζετε χρόνο αλλά και χρήμα προσφέροντας καλύτερες υπηρεσίες.

Περισσότερα...

Στοιχεία επικοινωνίας - Υποστήριξη

Sun infomedia - Γρηγόρης Σαϊτάς
Ελευθερίου Βενιζέλου 149,
16341 Ηλιούπολη, Αθήνα - Ελλάδα
Τηλ. 210 9943533
Κιν.  6945 902504
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ,Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
website: www.suninfomedia.gr