Είτε είστε γιατρός είτε έχετε γυμναστήριο είτε ωδείο ή ασκείτε εμπορική δραστηριότητα, ένα πρόγραμμα πελατολογίου η μία ολοκληρωμένη εμπορική εφαρμογή σας είναι απαραίτητα εργαλεία για να επικοινωνείτε ταχυδρομικά, τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά με την πελατεία σας, να προωθείτε τα νέα σας, να κρατάτε ιστορικό των πελατών σας, να τηρείτε τις πληρωμές, να έχετε καλύτερη εικόνα της επιχείρησης, και γενικότερα να κερδίζετε χρόνο αλλά και χρήμα προσφέροντας καλύτερες υπηρεσίες.

 

Αποφύγετε λανθασμένες κινήσεις που θα σας κοστισουν χρόνο και χρήμα και συμβουλευτείτε την Sun infomedia για να έχετε την πιό κατάλληλη για εσάς λύση. Η Sun infomedia σε συνεργασία με τους καλύτερους οίκους του εσωτερικού και εξωτερικού θα αναλάβει την εγκατάσταση, παραμετροποίηση, συντήρηση και την εκπαίδευσή σας.

Στοιχεία επικοινωνίας - Υποστήριξη

Sun infomedia - Γρηγόρης Σαϊτάς
Ελευθερίου Βενιζέλου 149,
16341 Ηλιούπολη, Αθήνα - Ελλάδα
Τηλ. 210 9943533
Κιν.  6945 902504
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ,Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
website: www.suninfomedia.gr