Ήδη ένα μεγάλο ποσοστό του τζίρου πολλών επιχειρήσεων έρχεται από πωλήσεις το διαδίκτυο. Μάλιστα δεν είναι λίγες αυτές που το μόνο τους κατάστημα είναι το ...ηλεκτρονικό. E-shop κι εσείς λοιπόν.

Η κατασκευή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος δεν είναι απλή υπόθεση. Θα πρέπει να είναι ελκυστικό, λειτουργικό, αισθητικά ολοκληρωμένο και να κρατά τους πελάτες στις ιστοσελίδες του προσφέροντας συνεχώς νέες επιλογές. Επιπλέον θα πρέπει να διαφημιστεί και να γίνει γνωστό στο διαδίκτυο, στοιχείο που απαιτεί προσπάθεια και επιπλέον κόστος για την τοποθέτησή του στην διαδικτυακή αγορά.

Συμβουλευτείτε και εμπιστευθείτε την Sun infomedia για μιά ολοκληρωμένη λύση σχεδιασμού, υλοποίησης, παραμετροποίησης και προώθησης στη διαδικτυακή αγορά του νέου σας ηλεκτρονικού καταστήματος.

 

Στοιχεία επικοινωνίας - Υποστήριξη

Sun infomedia - Γρηγόρης Σαϊτάς
Ελευθερίου Βενιζέλου 149,
16341 Ηλιούπολη, Αθήνα - Ελλάδα
Τηλ. 210 9943533
Κιν.  6945 902504
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ,Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
website: www.suninfomedia.gr